PINOKKIO EETHUIS

PINOKKIO EETHUIS Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 489 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pinokkio Eethuis. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 10:06 Het was heerlijk, de ingrediënten waren vers. En het was netjes op tijd. Top
19 mei 2022 om 18:34 De eten viel tegen niet zo lekker wat ik gewend ben bij jullie Dat bestel ik niet meer bij jullie
14 mei 2022 om 22:19 Eten was heerlijk alleen de bezorging was erg laat
12 mei 2022 om 18:28 Bij Pinokkio is de Kapsalon altijd overheerlijk
6 mei 2022 om 14:03 Heb langer dan een uur zitten wachten op mijn eten en het eten was droog.
28 apr 2022 om 9:04 always tasty and warm food, quickly delivery
22 apr 2022 om 18:33 Het eten was niet te vreten Ik bestel bij jullie nooit meer Het lag gelijk weer in de wc pff
18 apr 2022 om 18:03 Eten kwam later dan aangegeven. Pizza koud en hard. Pindasaus niet te eten. Eerste en laatste keer. Zeker geen de beste restaurant
17 apr 2022 om 0:54 Een grote kapsalon is niet echt groot.
9 apr 2022 om 21:19 Echt aan te bevelen
8 apr 2022 om 20:22 Altijd lekker
10 mrt 2022 om 20:04 90 minuten? 120!! minuten. Maar dat kun je niet selecteren?! De pizza’s zijn best aardig, maar niet zo goed dat ik er twee uur op ga zitten wachten. Jammer, ik bestel er niet meerijden